DESFIBRILADOR SCHILLER PA-1

SCHILLER PA-1

New

DESFIBRILADOR SEMIAUTOMÀTIC SCHILLER PA-1

More details

1 250,00€

Més informació

FRED PA-1 SCHILLER

 

          El DEA Fred PA-1 és un model pensat per persones amb una mínima preparació, ja que es posa en marxa directament només obrint la tapa superior.

         Consta de missatges audibles que es complementen amb imatges molt gràfiques i amb el telèfon d’emergències al panell central, per tal de proporcionar recordatoris visuals a la persona que està efectuant el rescat i ajudar-lo a seguir els passos principals en una RCP i amb els elèctrodes pre-conectats l’actuació encara és més ràpida. Per més facilitat consta d’un metrònom que ajuda a realitzar correctament les compressions.

 Tant senzill com seguir els següents passos:

         -Obrir la tapa del dispositiu

         -Col·locar els elèctrodes al pacient

         -Seguir les indicacions del DEA

         El Fred PA-1 serveix tant per adults com per nens, ja que detecta directament els elèctrodes de pediatria i fa la reducció necessària per cada descàrrega. 

         L’ús del model semiautomàtic és el més pràctic ja que l’aparell ens demana polsar el botó en cas de descàrrega necessaria.

         Es pot fer ús del Fred PA-1 en condicions extremes de fred i calor o en llocs humits, com piscines o pistes d’esquí i consta d’una bateria de liti no recarregable.

        Per a més seguretat per l’usuari el Fred PA-1 porta integrat un sistema de seguretat en el que ens avisa de la propera caducitat del elèctrodes i de l’estat de la bateria.

       SCHILLER és una empresa suïssa que és dedica només a la producció de DEAS i estan especialitzats en models per a pistes d’esquí, piscines, centres esportius i és reconeguda per el seu servei a tota Europa i també als Estats Units.  

30 altres productes de la mateixa categoria: