AL SERVEI DE LA GENT GRAN

AL SERVEI DE LA GENT GRAN

       A SUBMINISTRES PODOMEDICS portem més de 30 anys especialitzats en tot tipus de material per donar servei a la gent gran. Sempre pensant en la seva comoditat, aferim un ampli ventall d'ajudes tècniques i novetats mundials, ja sigui per la mobilitat, la llar, o per al benestar personal, com ara ajudes per la visió o pèrdues auditives.

També disposem de tot tipus d'ortopedia: faixes, mitges de compresió, sabates ortopèdiques,....

LUPES: tenim tot classe d'ajudes tècniques per q la visió. Mireu fotos de la fam´lia tot recordant bons moments, torneu a fer mots encreuats, escrivui cartes, voleu tornar a cosir???

AJUDES TECNIQUES PER A ALA MOBILITAT: disposem de bastons plegables, caminadors amb seient per anar a comprar o passejar, de tot per a que tingueu més independència.

AJUDES PER AL BANY: aconseguiu més intimitat a casa vostra, amb tamborets i cadires per la dutxa i per la banyera, elevador per WC...

PERDUA D'AUDICIO: la nostra audioprotesista us pot aconssellar si necessiteu un audífon, o per petites pèrdues d'audició, podeu provar als amlificadors de so, molt pràctics per a les reunions familiars, per mirar la TV, al teatre o al cinema...

TENSIOMETRIA I GLUCOSA:  amb la nostra gama d'aparells per prendre la tensió o el sucre a casa, podreu controlar el vostre estat de salut de forma ràpide i sencilla.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: